Ik weet wat het doormaken van een
depressie inhoudt en kan je helpen zoeken
naar de beste manier om ermee om te gaan.

Even voorstellen?

Mijn naam is Vincent Mispelblom Beyer en ik kampte vele jaren met een depressieve stoornis. In die jaren heb ik iemand gemist die me het antwoord kon geven op vragen die met de depressie te maken hadden. Iemand die uit eigen ervaring weet wat het doormaken van een depressie inhoudt en wat er wel niet allemaal bij komt kijken. Een coach die kan helpen zoeken naar de beste manier om met depressie om te gaan.

Ik besloot de depressiecoach te worden die ik zelf gemist heb. Ik ben daarvoor jaren in opleiding geweest. Mijn eerste opleiding was bij de Coaching Academy (Intl.), daarna ging ik door bij Atma (Instituut voor psychodynamiek) waar ik het diploma “Lifecoaching (CPION/SPHBO)” behaalde, waarna ik aan de Sorag Academie de specialisatie “Depressie Coaching” volgde. Al eerder volgde ik de opleiding “Persoonlijkheidsleer”, “Mindfulness Based Optimaal Welzijn”, en coaching gericht op kinderen. In mijn werk als headhunter ben ik ook altijd actief geweest als Jobcoach.

Depressie is geen keuze,
werken aan herstel wel.

Ervaring als depressiecoach

Net zo belangrijk als deze opleidingen is de kennis die ik opdeed in de praktijk. Sinds 2017 ben ik Groepsbegeleider voor de Depressievereniging en begeleid ik een Lotgenotengroep in Amsterdam. Sinds 2018 adviseer ik het bestuur van deze vereniging. Meer dan een jaar was ik actief bij De Kindertelefoon, en coachte ik kinderen in de korte duur van een telefoongesprek. Ik sprak met auteurs van zelfhulpboeken, en vele uren met mensen die een depressie hebben of hebben gehad. Sinds medio 2019 ben ik lid van het bestuur van de Landelijke Depressie Vereniging.

Vincent Mispelblom Beyer is aangesloten bij de NOBCO en de EMCC.

 

Contact

Tesselschadelaan 15E
1217 LG Hilversum
www.depressiecoach.com

+31 654 796 251
vincent@depressiecoach.com